БУМБІК87 Опубликовано: 14 ноября 2012 Жалоба Опубликовано: 14 ноября 2012 КТО МОГ БИ ПОДСКАЗАТЬ КАК СНИМАЮТСА ДИСКИ С БМВ Х5 ИЛИ Х6 КИОШИ 1/18 ИЛИ ДАТЬ СИЛКУ НА ВИДЕО А ТАКЖЕ КАК СНИМАЮТСА ДИСКИ С ГЕЛИКА АУТОАРТ Г500 ИЛИ Г55 ААМГ.С МЕНЯ ПИВО)) ПРИЕДЕТЕ ВИСТАВЛЮ ПОЛЮБОМУ :biggrin: Цитата Мои внедорожники
shim Опубликовано: 14 ноября 2012 Жалоба Опубликовано: 14 ноября 2012 КТО МОГ БИ ПОДСКАЗАТЬ КАК СНИМАЮТСА ДИСКИ С БМВ Х5 ИЛИ Х6 КИОШИ 1/18 И.вынимаешь заглушку в центральной части диска и откручиваешь болтик Цитата мои модельки 1/18визитка
БУМБІК87 Опубликовано: 15 ноября 2012 Автор Жалоба Опубликовано: 15 ноября 2012 вынимаешь заглушку в центральной части диска и откручиваешь болтик а што там по поводу геликов от аа? Цитата Мои внедорожники
shim Опубликовано: 15 ноября 2012 Жалоба Опубликовано: 15 ноября 2012 а што там по поводу геликов от аа?хз, у АА колесики не снимаются без повреждений Цитата мои модельки 1/18визитка
БУМБІК87 Опубликовано: 15 ноября 2012 Автор Жалоба Опубликовано: 15 ноября 2012 хз, у АА колесики не снимаются без повреждений я тож так подумал но все же видел гелик с колесами другими Цитата Мои внедорожники
vens00700@mail.ru Опубликовано: 4 декабря 2012 Жалоба Опубликовано: 4 декабря 2012 как разобрать майбах??? Цитата http://forum-lines.ru/rez/ab228271.gifдетские игры для ipad
БУМБІК87 Опубликовано: 23 апреля 2013 Автор Жалоба Опубликовано: 23 апреля 2013 вот кое што нашел ,пробивать не пробивал но отзиви есть,еси кто хочет может попробивать или подказать другой способ Існує спосіб, щоб видалити безпечно Autoart колеса і не пошкодити їх. Вам потрібно зробити отвір в центрі колеса з маленьким свердлом і колесо відривається дуже легко. З таким чином ви можете зберегти ваші оригінальні колеса з тільки невеликим отвором ....! Я знайшов це шлях, коли я повинен був позбавити новий Honda S2000, для деяких користувальницьких роботи на ньому ... : Якщо Ви придивіться уважно, ви побачите невеликий отвір в центрі колеса. (Прошу вибачення за погані фотографії) Сподіваюся, що це повідомлення буде корисно. Якщо у когось є інше рішення цієї теми, будуть вітатися, щоб розмістити повідомлення<br style="color: rgb(40, 40, 40); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 22px;">Спасибі за це велике RSIevolution чайові. http://www.diecastxchange.com/forum1/public/style_emoticons/default/occasion14.gifЧи є у вас великим планом фото з коліс до і після буріння? Який розмір свердло ви використовували?Хотілося б, щоб розмір отвору. Це має сенс. Чи є спосіб зберегти колісних центрів, які зазвичай мають логотипи в них? Деякі з моделей мають Autoart латуні, як монтаж, що це справжній кошмар просто взяти off.What я роблю, це використовувати довгий ніс плоскогубцями повільно відокремити колеса з металу mount.It займає небагато часу і концентрації, але коштувати це в кінця. от рис, що горе виглядає like.I вдалося зірвати це колеса встановити на інший автомобіль і вставив його в Minichamps BMW M3 Я модом Дякуємо за вашу інформацію майор! <br style="background-color: rgb(255, 255, 255);">Я відправляю ясне фото S2000 колеса у всіх на виду центральний отвір я зробив зі свердлом 2мм. Цитата Мои внедорожники
IKAR Опубликовано: 24 апреля 2013 Жалоба Опубликовано: 24 апреля 2013 Imanishi довольно подробно расписал снятие колес на моделях АвтоАрта.http://www.forum.mdiecast.com/topic/19343-mb-s-200/ Цитата
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.