Перейти к публикации

Подскажите Плиз

Оцените эту тему

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

КТО МОГ БИ ПОДСКАЗАТЬ КАК СНИМАЮТСА ДИСКИ С БМВ Х5 ИЛИ Х6 КИОШИ 1/18 ИЛИ ДАТЬ СИЛКУ НА ВИДЕО А ТАКЖЕ КАК СНИМАЮТСА ДИСКИ С ГЕЛИКА АУТОАРТ Г500 ИЛИ Г55 ААМГ.

С МЕНЯ ПИВО)) ПРИЕДЕТЕ ВИСТАВЛЮ ПОЛЮБОМУ :biggrin:

• 3 недели спустя...
  • 4 месяца спустя...
Опубликовано:

вот кое што нашел ,пробивать не пробивал но отзиви есть,еси кто хочет может попробивать или подказать другой способ

Існує спосіб, щоб видалити безпечно Autoart колеса і не пошкодити їх. Вам потрібно зробити отвір в центрі колеса з маленьким свердлом і колесо відривається дуже легко. З таким чином ви можете зберегти ваші оригінальні колеса з тільки невеликим отвором ....! Я знайшов це шлях, коли я повинен був позбавити новий Honda S2000, для деяких користувальницьких роботи на ньому ... : Якщо Ви придивіться уважно, ви побачите невеликий отвір в центрі колеса. (Прошу вибачення за погані фотографії) Сподіваюся, що це повідомлення буде корисно. Якщо у когось є інше рішення цієї теми, будуть вітатися, щоб розмістити повідомлення<br style="color: rgb(40, 40, 40); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 22px;">

Спасибі за це велике RSIevolution чайові. http://www.diecastxchange.com/forum1/public/style_emoticons/default/occasion14.gifЧи є у вас великим планом фото з ​​коліс до і після буріння? Який розмір свердло ви використовували?Хотілося б, щоб розмір отвору.

Це має сенс. Чи є спосіб зберегти колісних центрів, які зазвичай мають логотипи в них?

Деякі з моделей мають Autoart латуні, як монтаж, що це справжній кошмар просто взяти off.What я роблю, це використовувати довгий ніс плоскогубцями повільно відокремити колеса з металу mount.It займає небагато часу і концентрації, але коштувати це в кінця. от рис, що горе виглядає like.I вдалося зірвати це колеса встановити на інший автомобіль і вставив його в Minichamps BMW M3 Я модом

Дякуємо за вашу інформацію майор! <br style="background-color: rgb(255, 255, 255);">Я відправляю ясне фото S2000 колеса у всіх на виду центральний отвір я зробив зі свердлом 2мм.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.

Гость
Ответить в теме...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

Загрузка...
  • Создать...